Zou je zo willen wonen?

In samenwerking met de gemeente onderzoeken we de mogelijkheden aan de Woudselaan voor een stuk of 25 van deze woningen. Ze zijn nadrukkelijk bedoeld voor lokale jongeren die ruimte en vrijheid zoeken en dat thuis niet meer vinden. De woningen zijn zeer betaalbaar, duurzaam  en energiezuinig. Een goede indruk van de woning is te zien in het filmpje op -uitzending gemist- van NPO.

Tot nu toe staan er her en der in Nederland een stuk wat, maar wij willen er eigenlijk minstens 25 op een rij zetten. Anders is het misschien maar saai om op zo’n plek te gaan wonen.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar one-at-woudselaan.nl. Behalve je naam en je leeftijd, graag met motivatie waarom je er zou willen wonen en geef ook aan of je voorkeur hebt voor koop of huur.

Letop! Het is nu nog een behoefte-onderzoek! Bij voldoende belangstelling gaan we het plan concreter maken en dan kan het wel snel gaan. Natuurlijk zijn er dan nog wat vergunningprocedures te lopen, maar de grond is beschikbaar en de woningen komen kant- en klaar op twee vrachtwagens aan en staan binnen één dag. Meer info zoeken over de woning? google op heijmans one